НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Кај си бе бруат?

Уеве бе бруат, ти куај си?

Дали облеката ќе се продава само на странава?

Сега за сега – да, но во скора иднина има големи шанси да го видите GP Clothing и во Вашите продавници.

Дали облеката може да се нарача во странство?

На самиов почеток, GP Clothing ќе може да се нарача само во рамките на нашата држава. Но, работиме на систем за да може да се нарачува и во странство, и ќе биде готов во многу блиска иднина.